Dades obligatòries


Declaro que he llegit aquestes condicions i que les accepto. Dades de CCALGIR. CENTRE DE CÀLCUL GIRONA. (Veure condicions)
Les teves dades de contacte formen part de la base de dades de CCALGIR amb la finalitat de gestionar la seva reserva i d'informar-te de les activitats del Museu. De conformitat amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades i a la llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l'usuari conserva en tot moment la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i anul•lació de dades que podrà portar a terme mitjançant el telèfon 972 205816, fax 972 220774, correu postal: Museu Demostració, carrer Jaume Pons Martí 4, 17004 Girona o per mail a comercial@ccalgir.es.

Consento rebre informació, comunicacions i enquestes d'opinió i satisfacció respecte dels serveis contractats. (Veure condicions)
Si vols rebre la informació, permets que CCALGIR guardi el teu email

Consento rebre informació, comunicacions i enquestes d'opinió i satisfacció sobre serveis, activitats i promocions de les diferents àrees d'activitat del Museu. (Política de newsletter)
Text LOPD3

Confirmo que sóc major de 16 anys. (+info)
Text LOPD4